Czyli mam rozumieć że od 2015 ta maszyna stała w garażu i nie wyjeżdzała na miasto?
Ta maszyna, powinna być używana regularnie na ul. Słowackiego, od czasu kiedy zosłały chodniki zastąpione płytą. A nie brud i lepiące się podłoże.
Dziesięć lat minęło bez mała od zakupu tej maszyny no a informacja poszła w "świat lokalny". W związku z powyższym chcę się dowiedzieć co prezydent chciał osiągnąć informując lud piotrkowski o uruchomieniu tego ustrojstwa. Poprzedni ponoć po tą ją kupił....Po tylu latach od jej zakupu to jej stan jest ...no chyba ,że stało a więc pieniądze w błoto.
Moze jacys twardoglowi wpadna na pomysl posadzenia kilku drzew w tym zabetonowanym rynku.
Bardzo skomplikowana dla pracowników obsługa, musieli pokończyć szkolenia i zdobyć certyfikat.
Dużo chodzę po mieście, ale nigdy nie widziałem tego ustrojstwa na naszych ulicach.
widziałam ten sprzęt rano jak jechałam na rozmowę o pracę. prawie się spóźniłam
Do straży Miejskiej. Proszę skontrolować wyciek oleju na kostkę brukową z białego furgonu w Alejach Cmentarnych przy bramie starego cmentarza z którego sprzedawane są znicze w niedzielę. Plama z oleju zanieczyściła kostkę w bardzo dużym stopniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!