Ekspert napisz otwarcie co się dzieje w urzedzie bo to że do 17ej zostaje kilku urzędników to pikuś,czekam na WIĘCEJ
Cóż za cudowna akcja OSP Rozprza, nazbierali tyle pieniędzy, bo pewnie siedzieli jak zawsze w straży, jakby mało miejsca było w Rozprzy. Czy straż zgłosiła w czasie zbierania pieniędzy wyjazd na akcję zeby zrehabilitować stracony czas bo do nich by to pasowało? Jeszcze to piękne zdjęcie Pani Elżbiety z Panem Skrobkiem.
Dzoony nie wiem co ty za strażak jesteś i gdzie byłeś ale chyba jednak nie w rozprzy.a skoro takie masz dowody to sie przedstawić proszę i zapraszam na rozmowę do osprozprza
No to dzooony spotkamy się na rozmowę ? Jesteś członkiem w straży w rozprzy i piszesz na jednostkę takie głupoty jeszcze powiedz że przychodzisz tam jak gdyby nigdy nic i patrzysz chłopaką w oczy dla mnie jesteś nikim jesteś żałosny i nie masz honoru . I nie dziwię się ze nie chcesz się spotkać twarzą w twarz jak ty jesteś kimś takim brak słów !
Ci co tak są przeciwni jednostce OSP Rozaprza niech zadadzą sobie jedno pytanie, Co się stanie jeżeli spotka ich jaka kolwiek krzywda i kto przyjedzie jako pierwszy w tej gminie ? Wydaje mi się że odpowiedź jest bardzo prosta, bo znając tych chłopaków pomogą każdej ale to każdej osobie potrzebujacej pomocy i nie mówią że jeden jest taki albo taki więc pomyślcie troszkę zanim coś będziecie gadać.
Widząc niektóre komentarze chce się płakać. Czym Ci ludzie zasłużyli sobie na takie oczernianie ? Są aby pomagać 24h dla nich nieważne jest czy to noc czgorowinoco dzień usłyszy syrene poprostu biegnie ... wiec ugryź się w język zanim coś napiszesz bezsensownego ...
Osobiście jestem z Rozprzy i nie raz słyszę syrenę w nocy ledwo skończy wyć a już słychać jaka samochód wyjeżdża, to moment coś tu nie gra .? niech ludzie którzy tak ich oczerniają podadzą swoje imię nazwisko pokażą jakieś dowody na nich (o ile maja ) i w tedy porozmawiajcie. Co prawda w Rozprzy mało się dzieje ale tylko słychac WOSP osp Rozprza , zlot samochodów osp Rozprza, dni dziecka osp Rozprza, 4 pierwsze miejsca zawody strażaków osp Rozprza, piękna żywa szopka pod kościołem osp Rozprza. Jak w ogóle pięknie strażnica wyglądała w zimę mikołaj, choinka.. Może coś pominąłem do ich uczynków ale niestety, złych się nie dopatrzyłem i nie sądzę żeby były. A Ci co ich oczerniaja robią to ewidentnie z zazdrości. Powiem jedno trzymam kciuki za Was strażacy !
a ja znam straż w najbiedniejszej gminie Rozprza, gdzie wyją syreną, żeby się spotkać na kielicha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!