a ja znam straż w najbiedniejszej gminie Rozprza, gdzie wyją syreną, żeby się spotkać na kielicha
Osobiście jestem z Rozprzy i nie raz słyszę syrenę w nocy ledwo skończy wyć a już słychać jaka samochód wyjeżdża, to moment coś tu nie gra .? niech ludzie którzy tak ich oczerniają podadzą swoje imię nazwisko pokażą jakieś dowody na nich (o ile maja ) i w tedy porozmawiajcie. Co prawda w Rozprzy mało się dzieje ale tylko słychac WOSP osp Rozprza , zlot samochodów osp Rozprza, dni dziecka osp Rozprza, 4 pierwsze miejsca zawody strażaków osp Rozprza, piękna żywa szopka pod kościołem osp Rozprza. Jak w ogóle pięknie strażnica wyglądała w zimę mikołaj, choinka.. Może coś pominąłem do ich uczynków ale niestety, złych się nie dopatrzyłem i nie sądzę żeby były. A Ci co ich oczerniaja robią to ewidentnie z zazdrości. Powiem jedno trzymam kciuki za Was strażacy !
Widząc niektóre komentarze chce się płakać. Czym Ci ludzie zasłużyli sobie na takie oczernianie ? Są aby pomagać 24h dla nich nieważne jest czy to noc czgorowinoco dzień usłyszy syrene poprostu biegnie ... wiec ugryź się w język zanim coś napiszesz bezsensownego ...
Ci co tak są przeciwni jednostce OSP Rozaprza niech zadadzą sobie jedno pytanie, Co się stanie jeżeli spotka ich jaka kolwiek krzywda i kto przyjedzie jako pierwszy w tej gminie ? Wydaje mi się że odpowiedź jest bardzo prosta, bo znając tych chłopaków pomogą każdej ale to każdej osobie potrzebujacej pomocy i nie mówią że jeden jest taki albo taki więc pomyślcie troszkę zanim coś będziecie gadać.
No to dzooony spotkamy się na rozmowę ? Jesteś członkiem w straży w rozprzy i piszesz na jednostkę takie głupoty jeszcze powiedz że przychodzisz tam jak gdyby nigdy nic i patrzysz chłopaką w oczy dla mnie jesteś nikim jesteś żałosny i nie masz honoru . I nie dziwię się ze nie chcesz się spotkać twarzą w twarz jak ty jesteś kimś takim brak słów !
Dzoony nie wiem co ty za strażak jesteś i gdzie byłeś ale chyba jednak nie w rozprzy.a skoro takie masz dowody to sie przedstawić proszę i zapraszam na rozmowę do osprozprza
Cóż za cudowna akcja OSP Rozprza, nazbierali tyle pieniędzy, bo pewnie siedzieli jak zawsze w straży, jakby mało miejsca było w Rozprzy. Czy straż zgłosiła w czasie zbierania pieniędzy wyjazd na akcję zeby zrehabilitować stracony czas bo do nich by to pasowało? Jeszcze to piękne zdjęcie Pani Elżbiety z Panem Skrobkiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!