Ale z tymi prawami miejskimi to dajcie spokój, no kto to słyszał.
To teraz tylko jeszcze wprowadzić straż miejsko-wiejską
????????????????????????
Błagam, tylko nie powtarzajcie tych dyrdymałów, że odebranie praw miejskich spowodowane było zemstą za Powstanie Styczniowe, bo to jest nieprawda.
A w Kamiensku burmistrzxbuduje hale sportowa i w gorzedowie gd-ie chodzi 20 STU uczniów tez będzie budował hale sportowa kiedy prokurator się weźmie za niego za niegospodarnosc lepiej smród w całej gminie by zlikwidował ale chyba siedzi w kieszeni właściciela bakutilu caly
Dla wszystkich ludzi co mówią że uzyskanie prawa miejskich spowoduje podniesienie kosztów podatków etc. - to tylko durne plotki które wygadują ludzie którym władza nie leży, nie jestem też jej fanem ale dajcie spokój, nie szerzcie kłamstw i dezinformacji...
Ja nie wiem. Wogole Rozprza nie przypomina miasta jest to wiocha jak wiele innych po za tym niech się nie cieszą bo to oznacza podwyżki cen życia tylko zarobią urzędasy. Tak na marginesie to już Niechcice przypominają miasto bo maja osiedle bloków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!