Ale w przyszłym roku to będzie rok 2015, a nie 2020. A czy w tej strategii znalazło się położenie asfaltu na ul. Leśnej na zachód od ul. Sportowej? Niektórzy mieszkańcy czekają na to już ponad 40 lat.
Macie teraz radnego niech walczy,no chyba ze na niego glosowali ci ludzie ktorzy zostali przepisani aby oddac glos.to wspolczuje....
Widocznie władza uważa, że skoro czekają 40 lat to poczekają do następnej 5-latki.
Uczepiłeś się tej jednej drogi w gminie Rozprza. Wierz mi, że jest w niej wiele więcej dróg, które wymagają położenia asfaltu, albo choćby utwardzenia tłuczniem. A Ty tylko tą jedną pytasz - mieszkasz tam?
Przecież jak ktoś czeka 40 lat, to dla niego kolejne 5 lat to zaledwie 12,5% więcej czasu czekania. A dla kogoś, kto czeka tylko rok, kolejne 5 lat to aż 500% więcej czasu czekania! A na czas trzeba patrzeć po gospodarsku!
http://joemonster.org/filmy/12605
Jakie możliwości tworzenia miejsc pracy ma wójt, no chyba, że w urzędzie gminy, ale tam mnie nie zatrudnią, nie jestem córką ani siostrzenicą żadnego z radnych, itp.
to samo napisałem po zobaczeniu wyników na wójta - zostałem zbluzgany przez mieszkańców Mierzyna.
Czy wie ktoś może co z kanalizacją sanitarną dla zapomnianej części ulicy Piotrkowskiej w Rozprzy - (to tam gdzie na chodniku można się wywalić i zęby powybijać bo jest w stanie jak po wojnie - od straży do Leśnej konkretnie)? Można coś się spodziewać do 2020? od kilkudziesięciu lat nic tam nie było robione tak jak na wspomnianej wcześniej Leśnej!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!