W nowym układzie samorządowym po likwidacji GRN i utworzeniu gmin oraz wprowadzeniu zmian o radach narodowych ustawą z dnia 29 listopada 1972 zmodyfikowano i zmieniono od podstaw samorząd terytorialny . Ten kres czasu sprawowania władzy aż do zwycięstwa w wyborach parlamentarnych 2015 roku przez pis nie był sprzyjający dla utrzymania porządku i bezpieczeństwa mieszkańców gminy a może także kraju. A oto historia , która niewątpliwie ma związek z należytym sprawowaniem tej funkcji i zadań . Uwagi te można odnieść do niebywałych trudności lokalowych dawnej milicji , a później policji. Ani milicja , ani policja nie miała własnego lokalu
Hej, nie chcę się mądrować, ale okna wydają się być źle osadzone? Może jakiś specjalista oceni :)
Do Yx jak myślisz że prokurator zajmuje się namierzaniem takich ludzi to gratuluję ogarnięcia ????
Jak dla mnie to niech sobie podpisują akty erekcyjne skoro sprawia im to radość. Ale swoją drogą lokalna polityka jest śmieszna. Wszyscy się ustawili, wójt, ksiądz, policja, przedstawiciele firmy.
A jaka firma buduje. Podobno ta sama co w Rokszycach gdzie zawalił się strop w Domu Ludowym.
Kobieta która zajmuje się zamówieniami publicznymi w Rozprzy to kwintesencja urzędniczej nadgorliwości!!! Do byle zadania podchodzi tak jak by to był przynajmniej prom kosmiczny w życiu w tej gminie nie złożę oferty!!!
A niechta se siedzą ... byle by sie tylko przyzwoitych ludzi nie czepiali
Śmiać mi się chce z tego wszystkiego, wszędzie pełno posłów tylko fotki sobie robią byle dużo ......... wybory idą widać to. Szkoda tylko,że społeczeństwo nie wie jak to naprawdę wszytko wygląda. Smutne to wszytko jest i niesprawiedliwe. Ja już nigdy nie pójdę na nikogo głosować .......
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!