Ale mamy kochanych mieszkańców- nie robi władza nic - ŻLE, robi coś - ŻLE.
Aby tylko opluć kogoś i pomarudzić.
Panowie dajcie sobie spokój bo już mieszkańcy pokazali ze wójt ma poparcie a takie pisanie oszczerstw sprawia chyba ze wasze kompleksy są mniejsze.
nie zrozumiałeś chyba mojego przekazu. Jesli władzom gminy należa sie imprezy z naszych pieniędzy to ludziom chyba też się coś należy.
Niech włodarze zabiorą się do pracy, bo w gminie jest wiele spraw ważniejszych i niecierpiących zwłoki.
Fajnie, że dostrzegasz, że władza baluje za pieniądze zwykłych podatników. Ale z pieniędzy podatników finansowane są też imprezy dla "zwykłego ludu". Mówiąc prościej, za każdą publiczną imprezę płaci podatnik. Przekaz zrozumiałem - "Chcesz władzo balować, ale to i my też chcemy balować!"; ale za wszystko i tak zapłaci pracujący lud, a nie władza.
do wielbicieli wójta i jego wrzuty ze starostwa. Nie o narzekanie chodzi i ich krytykę, ale o decyzje jakie podejmują a raczej jakich nie podejmują, jak traktują ludzi z osobna, w kontakcie to nie ten sam człowiek co na plakacie. Osobiście doświadczyłem fałszu i obłudy z ich strony, a działam nie tylko w swoim interesie. Księgowym i inwestorem to gmina (wójt) jest kiepskim.
Tomowa, nasza była sekretarz OSP wie jak się zakręcić przy wójcie aby do pracy przychodzić ostatnia i się nie napracować. Do roboty Pani Anno!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!