zdjęcia "ludzi dobrej roboty" bezcenne,pamiętajcie tylko "Przodownicy Pracy" o ubraniu roboczym na przyszłość,w garniturku to do zdjęć ale jak będzie otwarcie i biba z pompą!!!
"Przypadkiem" tylko to stało się w roku 2018...No coż "przyda" się seniorom. W Polsce tzw. seniorom /sztuczna nazwa/ jak obserwuję to powinna się przydać porządna opieka lekarska i tanie dostępne leki. Dzisiaj starszy mężczyzna /tzw. senior/ zabulił za sześć opakowań leków... 524 zł. Wiem bo stałem za nim w kolejce. Po drugie. To już cynicznie zabrzmi czyste ławki w Parku Poniatowskiego...Ale MM i spólka ciągle uszczęśliwiają nas swoimi wizjami czyt. zwidami
jakaś moda teraz na te obiekty sportowe ?
liczba młodych ludzi spada większość powyjeżdżała do większych miast lub zagranice dla kogo te obiekty sportowe ?
A Wy jak zwykle tylko narzekaci w komentarzach. Ból dupy Was łapie że robią coś tam gdzie Was nie ma?
Kupili nowe szpadle tylko do zdjęcia ?? Czekam na kolejne wybory bo ciekawi mnie który nr listy dostanie ZSL
Dlaczego tylko symboliczne wbicie? Ci panowie powinni skopać wiekszy kawałek pod jakis ogródek. Przynajmniej byłby jakis pożytek zamiast lansu. Siedzą tacy za biurkiem to i trochę ruchu na zdrowie by in wyszło.
taka mała Spała..ZA 6MILIONÓW ciekawe gdzie są pieniadze za wszystkie imprezy organizowane na ośrodku przez te wszystkie lata
Skoro sejmik dał 2,6 mln gmina 1 mln to skąd reszta jak koszt 6,5 mln?
To nie żaden ośrodek tylko jedna wielka ruina i kto tam pojedzie! pieniądze na stadion wyrzucone w błoto!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!