kto chce ten się szczepi ,jego wybór ,tylko dziwne jest to że szczepionki opracowali w tempie rewelacyjnym a lekarstwa już nie ? amantadyna jest i badania są w powijakach ,dlatego ja zaczekam ,tym bardziej ze dziwnie to wyglada i zaszczepieni też chorują
Zaszczepieni chorują i zarażają: Singapur: 3/4 nowych zakażeń to zaszczepieni na COVID To kto w końcu zaraża bo już się można pogubić ?
https://www.eswinoujscie.pl/2021/07/25/2021-zaszczepieni-choruja-i-zarazaja-singapur-3-4-nowych-zakazen-to-zaszczepieni-na-covid/
jak czytam opinie to az czlowiekiem trzesie ja tez balam sie zaszczepic bo roznie mowili ale wzielam za i przeciw i zaszczepilam sie bo to naprawde roznie moze byc a tych co tak mowia i pisza jak beda chorowac nie przyjmowac do szpitala tylko pod most
gdzie szczepionka mRNA na wirus HIV, bo już 50 lat mineeeeeło jak jeedn dzieeeń
po komentarzach na tej stronce stwierdzam, że wypowiedział się twardy elektorat pis. A jeszcze wczoraj dziwiłem się akcji antyszczepionkowców w Grodzisku Maz. A tu proszę - w PT również nie brakuje "inteligencji"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!