metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nnn. ~nnn. (Gość)11.05.2022 17:22

Koszty misiu ,koszty. Do końca lat 90-tych te koszty ,instalacji i modernizowania systemów alarmowych pokrywało państwo. Samorządy brały na siebie ewentualnie koszty stworzenia dokumentacji instalacji urządzenia. A później ....jak widać i słychać.

60

Ja ~Ja (Gość)11.05.2022 22:48

Czy można wreszcie przestać pajacowac na tle tych Ukraińców, oni doskonale wiedzą że u nas nie ma wojny!!!

102

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)12.05.2022 07:00

Dzwony kościelne sa niezawodnie i slychac je w calej Polsce

72

Ewcia88 ~Ewcia88 (Gość)12.05.2022 09:34

A co mi po syrenie jak nie ma schronów?

90

go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)11.05.2022 20:26

Testy...Dobra,dobra ja swoje wiem co sie kroi.

93

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)11.05.2022 15:53

Dlaczego ciągle robi się testy i przeglądy tych syren a nie myśli się o dołożeniu następnych. Na Szczekanicy NIC nie słychać. Siatka syren była chyba zrobiona jeszcze za komuny, a ktoś nie pomyślał, że miasto się porozrastało w różnych kierunkach i są one pozbawione sygnalizacji alarmowej.

142

stefan ~stefan (Gość)12.05.2022 22:39

a kiedy przeglad i modernizacja schronów ?

10

abcde ~abcde (Gość)12.05.2022 21:26

Dlaczego nie robi się tych testów o stałej godzinie np. o 12.00 ? Wtedy wszyscy by wiedzieli, że to są testy.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat