Trzeba głosować na Konfederację!!! PiS=PO-socjaliści, kłamcy, złodzieje, obsadzają swoimi stanowiska w spółkach skarbu państwa i w urzędach, okradają obywateli w białych rękawiczkach, ZUS- największa piramida finansowa w historii Polski itd. itd.
Smutny to kraj gdzie młodzież jest tak durna by poddawać się praniu mózgu, które funduje korwin, poza tym zaśmiecanie środowiska to jest.
A te budy w tle to ile jeszcze tak będą trzymać? Nie dość, że Rynek spaprali murkiem, to jeszcze te budy ciągle wystawiają. To miasto to wiocha jakich mało.
Po pierwsze każdy kto kieruje jakakwiek firma wie ,że trzeba mieć w kierownictwie zaufanych ludzi , po drugie ciekawe co byłoby gdybyś ty mlody człowieku zaczął rządzić firma typy kraj , posikslbys się z rozpaczy ile to problemów za sobą niesie .Też kiedyś byłem młody i wierzyłem w mzonki Korwina ,ale dorosłem i zacząłem myśleć
Oni są tacy "mądrzy" jak ci strajkujący nauczyciele. Bez pracy nigdy nie będzie kołaczy a walenie z liścia nie jest też dobrym sposobem na rozwiązywanie problemów emocjonalnych.
dobrze że w moim mieście wstydu nie robią podobnymi akcjami. Młodzi to głupi jeszcze i naiwni
Zobaczcie na Rumunię. Obniżyła VAT i CIT i gospodarka dosłownie leci w górę. Skoro to takie oczywiste, to dlaczego mamy jak mamy? Jakie lobby musi działać w naszym kraju, że to jeszcze nie zostało zrobione???
Brawa dla młodzieży a tutaj coś dla zaślepionych fanatyków obecnego systemu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!