Bo jak ktoś durnia z siebie zrobił, to czasem idzie w zaparte i jeszcze większego durnia z siebie robi.
Niezmiennie i niezmiernie życzę Korwinowi i menażerii 4,99 procent. I aby sami nie weszli, ale dzięki nim do PE nie dostał się Kukiz, a PiS przegrał z KE. Powodzenia na kursie 4,99 procent!
Brawa dla młodzieży a tutaj coś dla zaślepionych fanatyków obecnego systemu.
Zobaczcie na Rumunię. Obniżyła VAT i CIT i gospodarka dosłownie leci w górę. Skoro to takie oczywiste, to dlaczego mamy jak mamy? Jakie lobby musi działać w naszym kraju, że to jeszcze nie zostało zrobione???
dobrze że w moim mieście wstydu nie robią podobnymi akcjami. Młodzi to głupi jeszcze i naiwni
Oni są tacy "mądrzy" jak ci strajkujący nauczyciele. Bez pracy nigdy nie będzie kołaczy a walenie z liścia nie jest też dobrym sposobem na rozwiązywanie problemów emocjonalnych.
Po pierwsze każdy kto kieruje jakakwiek firma wie ,że trzeba mieć w kierownictwie zaufanych ludzi , po drugie ciekawe co byłoby gdybyś ty mlody człowieku zaczął rządzić firma typy kraj , posikslbys się z rozpaczy ile to problemów za sobą niesie .Też kiedyś byłem młody i wierzyłem w mzonki Korwina ,ale dorosłem i zacząłem myśleć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!