Kocham Krzyśka Chojniaka Mariana Błaszczyńskiego i PiS i żaden liść mi nie przeszkodzi w tej miłości!!!
Czarne chmury nad PO. Poseł Ligia Krajewska odchodzi z Platformy! Wcześniej usłyszała prokuratorskie zarzuty przywłaszczenia 320 tys. zł
Temu panu z Rozprzy proponuje postawić ten paszkwil na kółkach przed swoją firmą.
Jestem ciekaw co klienci powiedzą. PROSZĘ SIĘ NIE WSTYDZIĆ SWOJEJ PRZYNALEŻNOŚCI PARTYJNEJ !!!!! ODWAGII.
Niech żyje wolna, demokratyczna, sprawiedliwa i niepodległa Polska pod rządami PiS. Póki co to najlepsza opcja od 1945 roku.
97-300 - jestem lewakiem i popaprańcem i co mi zrobisz, przecież jest pisowska wolność i demokracja, hahaha, szczekać to ty umiesz ,ale jakoś nie przedstawiłeś żadnego argumentu opartego na faktach?, więc pytanie, kto tu jest popaprany i bredzi?
Jak ktoś utożsamia się z Pawłowicz albo z Antonim to chyba nie jest zdrowy na umyśle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!