bawia mnie wasze negatywne nastawienie co do gry Pokemon GO
każdy z Was ma nastawienie do tego jak by to bylo zlem i powinni tego zabronic
a ciekawe jestem co by bylo jak by prowadzono w swiat rzeczywisty Wasze ulubione gry
i jedynym waszym ograniczeniem byl by telefon czy tez byscie krytykowali to
Trzeba mieć nieżle na...ne w głowie żeby w to grać.....pokemony intelektualne w to grają..........
Ciekawe jak będą się sprawdzać zdobyte "umiejętności", kiedy na przykład przyjdzie chwycić za karabin i bronić ojczyzny (?!?!?!?!?)
PARANOJA! świat stoi na głowie. już mnie chyba nic nie zdziwi...
Jadę sobie moim CC 700 pełna kultura 50 na godzinę przez Kostromską. Na rondzie z Belzacką wpierdziela mi się przed koła para 15 latków z smartphonami w rękach. Pisk opon, moja twarz przeżywa spotkanie pierwszego stopnia z kierownicą. No Pokemon Go myślę...... nooo....
do pani/pana gość. Przypmnij sobie kartkę z napisem "szukam pokemona" i połaź po ulicy po zmroku.Na pewno znajdziesz. Kiedyś to nazywało się inaczej....a i zarobisz na lepszy sprzęt....
Świat oszalał..... tylko dziś widziałam dosłownie 18 osób ścigających Pokemony- w tym 9 koło kościoła :D (chamsko nasłuchiwałam o czym mówią i przechodząc obok nich lukałam w ich smartfony :D )
1. Nie trzeba w czasie "spaceru" wgapiać się w telefon. Jak zlokalizuje pokemona zacznie wibrować.
2. Chyba lepsza już taka aktywność na świeżym powietrzu, niż siedzenie przed kompem 24h.
3.Proponuje najpierw zagrać, zobaczyć co to jest a później komentować. Zarówno pozytywnie jak i negatywnie
http://joemonster.org/link/pokaz/68331
Do roboty! ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!