metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hartduha ~hartduha (Gość)29.09.2014 16:17

DZIEń SERCA bardzo ciekawe przedsiewziecie, popieram w całej rozciągłości. Nie podobalo mnie sie jedynie to ze prowadzacy w moim odczuciu wprost WYŁ do mikrofonu zagłuszajac Fantastyczna muzyke w tle idealnie dobrana do takiej akcji, dosłownie jak katarynka z jego ust co kwadrans rozbrzmiewały słowa o Patronacie prezydenta miasta i wielebnego Mariana- Czy to własnie w ten sposób zaczyna się kampanie wyborczą? Mam nadzieje, że w piątkowy wieczór w kościele na Łódzkiej ksieza równiesz wygłosza znamienne słowa o Patronacie i w pierwszym rzędzie zasiądzie prezio z mariano wsłuchując sie w słowa p.Zelnika

11

P51 ~P51 (Gość)30.09.2014 12:16

"hartduha" napisał(a):
DZIEń SERCA bardzo ciekawe przedsiewziecie, popieram w całej rozciągłości. Nie podobalo mnie sie jedynie to ze prowadzacy w moim odczuciu wprost WYŁ do mikrofonu zagłuszajac Fantastyczna muzyke w tle idealnie dobrana do takiej akcji, dosłownie jak katarynka z jego ust co kwadrans rozbrzmiewały słowa o Patronacie prezydenta miasta i wielebnego Mariana- Czy to własnie w ten sposób zaczyna się kampanie wyborczą? Mam nadzieje, że w piątkowy wieczór w... kościele na Łódzkiej ksieza równiesz wygłosza znamienne słowa o Patronacie i w pierwszym rzędzie zasiądzie prezio z mariano wsłuchując sie w słowa p.Zelnika Ukryj

Masz trochę racji, jednak twoja nieznajomość języka ojczystego nie gwarantuje obiektywnej oceny sytuacji...;->

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat