31 grudnia - święto Sylwestra... jednak pamiętajmy, że nie tylko. Dziś imieniny obchodzą również: Donata, Melania, Saturnina, Sebastian, Tworzysław i Mariusz! Życzenia dla Wszystkich!
"W całym kraju Polacy bawili się na miejskich imprezach noworocznych" - to tytuł z wp.pl - a w Piotrkowie tylko fajerwerki za 2500 zł...
Ja chciałbym jeszcze dodać, że najwięcej Sylwestrów w Polsce mamy do 104 roku życia.
Dziękuję Panu Prezydentowi za zorganizowanie jak co roku wystrzałowego Sylwka na Krzywdzie.Tyle zespołów i ludzi dawno już na Słowaku nie widziałem.Jaki Prezydent taka impreza hi hi hi. Na pewno na Pana zagłosuję w następnych wyborach.Dario.
jakich wyborach? na wiosne referendum i baj baj.
Jeszcze się taki nie urodził...co by wszystkim dogodził,jakby Prezydent Chojniak a tym samym miasto wydało na fajerwerki więcej to były by tu opinie, że rozrzutnik.Cóż,każdy orze jak może...Udanego 2013 roku.
Ja też tego dnia miałem urodziny... czyli jest nas dwóch :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!