To jest rzeczywiście za duże ryzyko! To jest za duże ryzyko, bo to takie jakieś niesprawdzone... Jakieś niesprawdzone informacje, w internecie mnóstwo tego, że szczepionka szkodzi, że niby może nas pozabijać itd., a z tą chorobą nie ma żartów! Niesprawdzone informacje o rzekomej szkodliwości szczepionek to nie może być powód, żeby się NIE ZASZCZEPIĆ! Covid-19 to niezwykle groźna choroba i to jest za duże ryzyko, żeby się NIE ZASZCZEPIĆ! Nie chcę ryzykować, nie wierzę internetowym znachorom, tylko lekarzom i naukowcom, zaszczepię się w pierwszym możliwym terminie i wszystkim radzę zrobić to samo! Niech antyszczepionkowcy zgrzytają zębami z bezsilności! Szczepmy się, bo to za duże ryzyko, żeby pozostać niezaszczepionym!
Będzie tyle zakazów i nakazów by obrzydzić nam życie. Tak długo będą to robić aż będziemy mieli myśli samobójcze i sami pójdziemy na zastrzyk by nam odpuścili.
Będzie podział na zaszczepionych czyli posłusznych i wyrzutków. Kiedyś już oznaczali ludzi potem ich wywieźli do obozu i wymordowali. W obozach też oznaczali numerem na przedramieniu. Historia się powtarza. Nie zaszczepieni napiętnowani przez władzę, potępieni a może nawet pozamykani w izolatoriach czyli obozach. To jest szczucie społeczeństwa między sobą i wtedy dziel i rządź. Jeśli chorobę oznacza pozytywny test to o czym tu mówić. Już ludzie sprawdzili sokiem jak ten test jest wiarygodny i to nie raz.
Czekajmy na nowe mutacje covida 21 , 22, 23, 24, 25 i biznes będzie się kręcił. Bill już pewnie szampana otwiera. Kogoś interesuje ilu ludzi po nich poumiera, bo mi się wydaje ze nikogo. Władze tego świata jak widać wprowadzają świat totalitarnej medycyny.
Zastanówcie się czy warto:
Apokalipsa się kłania:
16 A gdy upłynęło siedem dni, Pan skierował do mnie to słowo: 17 «Synu człowieczy, ustanowiłem cię stróżem nad pokoleniami izraelskimi. Gdy usłyszysz słowo z ust moich, upomnisz ich w moim imieniu. 18 Jeśli powiem bezbożnemu: “Z pewnością umrzesz”, a ty go nie upomnisz, aby go odwieść od jego bezbożnej drogi i ocalić mu życie, to bezbożny ów umrze z powodu swego grzechu, natomiast Ja ciebie uczynię odpowiedzialnym za jego krew.
A Duda się nie szczepi... bo czeka jak wszyscy inni się zaszczepią!!!
Jak to jest, że na raka, malarię czy inne pandemie to nic nie potrafią stworzyć, a tu przez kilka miesięcy i już mają nie wiadomo co ? Malaria zabija rocznie około 1 200 000 ludzi, a rak w PL około 100 000.
Czytałam trochę o tej szczepionce na zaszczepsiewiedza pl, i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem czasu w jakim ją stworzyli. Na pewno pójdę się zaszczepić jak tylko będzie można :)
A najważniejszą osobę w szpitalu kiedy zaszczepią ?? Przecież nie wolno dopuścić żeby zabrakło najwybitniejszego fachowca w zarządzaniu ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!