Tylko do kogo PIS wychodzi z tą promocją, bo w tych godzinach to porządni ludzie są w pracy lub szkole, na zdjęciach sami emeryci, a takich najłatwiej zmanipulować.Szkoda tylko naszych dzieci, które za to rozdawnictwo będą płacić.
Trochę im się w główkach poprzewracało, to nie te wybory. No ale cóż..............ciemny lud wszystko kupi.
Kiedyś od bajek dla dorosłych był Jan Kobuszewski, a dziś kit wciska pis. powodzenia, dobrych snów
Witam, z komentarzy wynika, że żeby było dobrze to należy ograniczyć lub nawet zlikwidować wszystkie zasiłki czy pomoce społeczne. A jakieś konkrety co zamiast tego i czy w ogóle samorząd lub rząd powinien pomagać obywatelom? Czy po prostu każdy sam odpowiada za siebie.
Panie a kalesony dostanę? Dam za to kartofli meter /sto kilo/ .Ja wiem ,że ciepło teraz ,ale kalesony na przyszły rok. Może i w maju się przydadzą. Bo jak prąd mi wyłączą.
Więcej socjalu i przeznaczania pieniędzy podatników na nierobów. Ciemnogród nadal myśli, że pieniądze wystarczy dodrukować. W szkołach już dawno powinien być wprowadzony przedmiot "makroekonomia".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!