panie chojniak wpuścił by pan jakiś zakład produkcyjny by ludzie mieli prace a nie tylko od 20 lat tylko hering i wyzysk a w Tomaszowie czy radomsku jest inaczej tylko w Piotrkowie galerie i markety
akurat market budowlany bardzo się przyda bo OBI ma ceny zawyżone ze względu na brak konkurencji. (wystarczy zobaczyc na stronie WWW jakie mają ceny w swoich marketach w Warszawie)
Po co to komu potrzebne do zwiedzania w mieście emeryci za chwilę N=Park ruszy i tylko patrzeć jak Fokus padnie za biedni ludzie w mieście za chwilę wszystkie markety padną nic konkretnego w nich nie ma. Ja jadę do prywatnego sklepu i dostaje wszystko co chcę
Po porażce(jesień-wiosna) na starcie nowej galerii handlowej na sulejowskiej , oraz pustkach w fokusie nikt nie ruszy łopatom na nowej inwestycji. Piotrków niestety się wyludnia nie wiem tylko czy inwestujący w powierzchnie handlowe to wiedzą. Miejsce pracy w galerii to żadna atrakcja i powód do radości dla młodych ludzi.
Przykre jest to że w Polsce lokuje się intratne posady w stolicy i kilku dużych miastach a reszta to "prowincja" - ponoć jest to cecha państw trzeciego świata.
Władze miasta powinny zabiegać o nowe miejsca pracy tak by zatrzymać młodych w mieście.Wystarczy jedna, dwie dobre fabryki produkcyjne ....pewne miejsca pracy i rozwój .Zacząć od produkcji ,,,czegoś,,, wyrobić sobie marke , wysyłać za granice i przynosić zyski. Młodzi potrzebują stabilnej pracy i mieszkań . Starszych niedługo zabraknie i co ? pustki ..i dla kogo te markety ????
a moze uruchomic kilka placow handlowych dla handlujacych warzywami np.starowka
, wysoka bo radni niktorzy przez 16 lat nie moga przepchnac tego tematu a w tych okolicach
mieszkaja sami emeryci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!