Czy to ogłoszenie reklamowe płatne? Kto jest "sponsorem"? Czyżby "e-Piotrków " ? . Jeśli tak to gratulacje! Jeśli nie, to proszę o kilka słów ......" artykuł sponsorowany przez.. ..itp. itd. "
Nie mogę doczekać się otwarcia szkoły dla dzieci - chodzenie z kijkami po pasie startowym lotniska z emerytami, bez udziału konkurenta w wieku poniżej 70 lat. Mistrza Europy już mamy czekamy na następców.
Jeżeli mi wiadomo to siatkówką stoi Bełchatów, tradycje ma tez Tomaszów Maz. stawiać u nas na siatkówkę gdy wszyscy wkoło biadolą ,że nie ma pieniędzy na nożną, ręczną, zapasy, lekką atletykę, koszykówkę a może jeszcze zaproponować młodzieży chodzenie z kijkami, jazdę figurową na lodzie, skoki narciarskie, czy bieganie po pasach startowych lotniska a stadion Concordii sprzedać Ptakowi. Trzeba mierzyć siły na zamiary, talenty siatkarskie nie mają daleko żeby rozkwitać. Kiedy powstaną klasy piłki ręcznej dziewcząt i chłopców z nauczycielami klasy śp. Kazimierskiego i Gawlińskiego
A dlaczego nie powstają klasy sportowe o specjalności bilard, szachy, warcaby, biegi na orientację, kendo, zjazdy zawiniętą rura plastykową w pływalniach na czas / solowo i w duetach / tudzież rzut czymkolwiek , bieg dystansowy z jajem/ na miękko/ na łyżeczce trzymanej w otworze gębowym , no i na koniec sprint / dystans 20 m / w gaciach opuszczonych poniżej kolan. Czekam z niecierpliwością , bo mam kilku faworytów !!!!
Próba ocieplenia wizerunku szkoły po skakaniu z okien? Ta szkoła jest kiepska, dobrzy uczniowie nie chcą tam chodzić, bo poziom niski i przyzwolenie żeby patologia robiła co chce. Palenie i alkohol na porządku dziennym, znęcanie się nad słabszymi, przestępstwa i przymykanie na to oko, żeby tylko informacje o tym nie wyszły na miasto.
VOLLEY 5 był i będzie najlepszy. ;-) Pozdrro dla P. Jacka K. i P. Zielińskiego o ile jeszcze pracuje. Szkoła super atmosfera i nauczyciele też w porządku tylko trzeba się uczyć a nie myśleć że samo się zrobi. Ja dobrze wspominam tą szkołę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!