A ja bym proponował przewieść panów Prezydentów ulicą Żelazną i Roosevelta (wizytówka miasta) i zawijka na pętli autobusowej na Granicznej i znów Roosevelta i Żelazna i to tak z prędkością 50 km/h (czytaj 120 km/h ), bo więcej rządowym limuzynom , które są uprzywilejowane , to nie wolno jechać.....
A ja bym chcial napisac o to aby wkoncu ktos się zajął kamienica przy ulicy aleje 3go maja 19 bo wyglada okropnie
Niech odwiedzą ul. Reymonta, zwłaszcza ten odcinek bliżej Jagiellońskiej, i zobaczą jak wygląda chodnik i trawniki po działaniach dwóch ekip budowanych. Nie da się przejść żeby nie wpaść w błoto lub kaĺuże po kostki.
Nie ma co narzekać na dziury - jak czołgi przejadą po naszych ulicach to same dziury zostaną ;-)
Skoro ma być poważna impreza to należy się pokazać i przygotować , a nie tylko zrzędzić jak stare próchno .
Powiedzmy że przyjeżdża Gierek naszych czasów...
Zapraszam na Kasztelańską za Zamkiem , safari gwarantowane .
Dziurawiec, ale mnie rozbawiles, też jestem za, bo codziennie tędy jeżdżę i żadna spowiedź nie pomoże tak przeklinam te pieprz...e władze Piotrkowa i okolic... Kocham ich
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!