metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Panie Haering ~Panie Haering (Gość)27.02.2016 14:48

Panie Haering, a czy w zakładach w USA, pracownicy też będą za swoją ciężką trzyzmianową pracę również w niedziele, soboty w warunkach nie do zniesienia w okresie letnim, w olbrzymim hałasie, w dużym stresie otrzymywać takie samo wynagrodzenie , jak w Piotrkowie ?

134

hihi ~hihi (Gość)28.02.2016 09:20

Sami maruderzy, kozaki w necie a pi...y w świecie. Zawsze możecie iść po zapomogę i nie pracować. Najlepiej byłoby iść do heringa na 8 godz. z czego przerobić 2 resztę pościemniać za maszyną, tak 5 dni w tygodniu i dostać 5 lub 6 z przodu. Się pytam ile zakład by to wytrzymał? Wystarczy zajrzeć przez płot. Załóż marudo firmę, zatrudnij z 10 osób, i wtedy zobaczymy jak ich wynagrodzisz.

610

okazja ~okazja (Gość)28.02.2016 11:42

W tym roku w zamku, w przyszłym roku w pałacu w Gąskach.

111

Antoni ~Antoni (Gość)27.02.2016 22:37

TEN żałosny lament wsi pokazuje przegonić nimca , wygunić reszte, wziunc się za uprawę polskich warzyw i się latami modlić o lepsze jutro- polskie jutro!! przykład niejaki Ptak!

66

to wszystko ~to wszystko (Gość)27.02.2016 23:11

nie wiem czy to prawda, ale podobno pracownicy z Polski na delegacji w zakładach Haeringa w Bubsheim, nie zarabiają tak jak Niemcy tylko mają stawki jak w Piotrkowie, gdyby to była prawda, to wielki wstyd i poniżenie Panie Haering.

151

Pracownik ~Pracownik (Gość)28.02.2016 11:25

Dlaczego pan szlachetny jurgen nue wspomnial ze w akademii uczniowie maja umowy lojalnosciowe na 5 lat!!! Ze w niemczech polacy pracuje za zlotowki plus dieta a jak chcesz jechac do polski to 50 euro zabieraja zenada nikt w niemczech haeringa nue szanuje i niemcy tam niepracuja a w usa to fabryka powstaje dlatego ze bosch sie tam otwiera tyle w temacie

110

Grzechu Jagópik ~Grzechu Jagópik (Gość)28.02.2016 19:08

kocham Jurgena !!

46

były pracownik ~były pracownik (Gość)29.02.2016 19:08

Ja pracowałem w tym obozie kupę lat,i wiem jak tam traktują ludzi.Haeringa znają wszystkie inne firmy w Niemczech z branży i wiedzą że jest to najgorszy pracodawca w Niemczech.A polski zakład to typowy Auschwitz,oracz mózgów.

122

guru ~guru (Gość)29.02.2016 22:50

Ludzie, jak wam nie pasuje tam robota to się zwolnijcie. Każe wam ktoś tam pracować? Chałupy postawialiście, auta nowe, na kontach tysiące zł i narzekacie. Gdyby nie ta firma to byście stali w pośredniaku i modlili się o robotę na umowę zlecenie. Doceńcie SP Haeringa i obecnie Jego syna Jurgena że daje pracę ludziom na bardzo dobrych warunkach. Ale wasza polska mentalność każe wam zawsze narzekać. Normalne. Wg mnie bez tego zakładu w Piotrkowie nie było by gdzie pracować.

613

były pracownik ~były pracownik (Gość)01.03.2016 12:22

Co ty pieprzysz-pewnie pisał to kierownik dupo-właz.U haeringa pracowałem kupe lat,premie zabierali za byle gówno,już żeby zarobić na raty to pracowałem 7 dni w tygodnu.A jak za dużo zarobiłem to jeszcze kierownik wieśniak zabrał mi premie.Cały ich system.Teraz zarabiam 5 razy tyle co w tym obozie i żałuję że się wcześniej nie zwolniłem,bo tam się tylko dorobiłem depresji

150

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat