Dotacja zależy tylko od jednego! Czy przed uroczystościami 800 lecia jaki i samych targów kulinarnych będzie odczytany Apel Smoleński? Ja pitolę za 70 tysięcy żarcia dla gości na a gdzie jeszcze wóda, garnitury dla samego Chojniaka 12 sztuk i to same światowe marki, garsonki dla żon i przedstawicielek władz miasta. No ale nie ma co żałować o Piotrkowie będzie głośno nie tylko w Polsce i nie tylko w związku z Trynkiewiczem. Oby tylko nie skończyło się na tym że przyjadą pojedzą popiją i sobie pojadą. Memy na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
dawno temu zorganizować znaczyło tyle co ukraść ................ starość jednak jest przykra i ta nieznajomość obecnego znaczenia słów .............
Polsko-węgierskich przedsiębiorców?
Może chodzi o polsko-węgierskie forum przedsiębiorców? Czyta w ogóle ktoś te "artykuły" przed opublikowaniem?
choinka za 100 tys., sztuczne ognie na zamku a teraz gulasz za 70 tys. Koszmar!!!
Węgierki są dobre i nie mam tu na myśli śliwek, choć jedne i drugie warto skonsumować.
langosz gulasz i te małe kluski ( nie pamiętam jak się nazywają ) to było pierwszym daniem jak się pojawiałem na Węgrzech
Pomysł super. W dniach 1-7 maja proponuję, bo to i tak wielkie lenistwo będzie👍😊
Może biznesmen z Kołobrzegu się dorzuci? chyba ,że ma węża w kieszeni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!