A jeżeli taka osoba, chcąca zrobić test ma tylko rower, to na nim pedałuje do Łodzi lub do Zgierza?
Nie ma zarażeń bo nikt ich nie szuka. Testy należy wykonać każdemu poddanemu kwarantannie a nie tylko tym co mają objawy.
Miasto zawierzone MARYII i oby tak zostało. Niech każdy przed snem się pomodli o zdrowie dla siebie rodziny i miasta. Może zostaniemy wysłuchani. A jeśli komuś się mój post nie podoba to niech nie pisze głupich komentarzy tylko przemilczy to
Szkoda ze jest w piotrkowie tyle zgonów ze terminy na pogrzeb sa dlugie ciekawe od czego jak nie od virusa
co z tego, że zakłady pozamykane. Fryzjerki i kosmetyczki jeżdżą od domu do domu, żeby pazury szlifować. Szkoły językowe lekcje mają po staremu tylko grupy mniejsze. I tak pomrzemy jak takie środki ostrożności są.
https://przegladdziennikarski.pl/zaklete-serce-afryki/
Znam pewnego szamana z Kamerunu, obiecał mi, że będzie się modlił i odprawiał swoje czary w intencji pokonania epidemii koronowirusa w Polsce. Ciekawe, czy da radę?
ile dziś kosztuje paliwo w Piotrkowie bo ja płaciłem za litr 3,98 zł????
ktoś ma objawy, wzywa pogotowie. Jeśli pogotowie nie przyjedzie, taka osoba powinna udać się – własnym środkiem transportu – do szpitala zakaźnego, czyli do szpitala im. Biegańskiego Łodzi tylko kto zawiezie jak brak pojazdu.
A ile testów zrobiono w Piotrkowie, że rządzący wiedzą, że nie ma.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!