Klimat jest tylko zawodników na odpowiednim poziomie nie ma. Poza tym na jakieś armie najemników nie wiadomo skąd nikt nie będzie chodził. Pamiętam jak w latach 90-tych na Polonię przychodziło po 300 osób żeby zobaczyć mecz w okręgówce, ale wtedy 100% zawodników było z Piotrkowa a 70% z Wyzwolenia. Każdy chciał zobaczyć kumpla, kuzyna czy pociotka w akcji nawet jeśli to nie był artysta tylko zwykły rzemieślnik.
Ja jestem piłkarzem zawodowym
Na wysokim poziomie ligowym.
Jednak nikt nie chce przyznać mi racji
Bo ja nie chcę grać w reprezentacji.
Zamiast biegać po górach z workiem
Wolę pojechać z żoną na Majorkę.
Przecież nic się do cholery nie stanie
Jak nie zagram sparingu z Kazachstanem.
Czemu nie chcąc grać w reprezentacji
Ludzie wyzywają mnie od zdrajcy?
Potoczyło się to wszystko chorym torem
Rozrywkę się myli z honorem.
To paranoja
Paranoja z goła nie moja.
Sport, każdy przyzna, to rozrywka
A nie „Bóg, Honor, Ojczyzna”!
za komuny była 2 liga (obecnie 1) potem, dopóki Dzwonnik ciągnął Concordię jeszcze się coś działo a teraz co jest, każdy widzi. Dramat nie tylko w sporcie!
Bo w Piotrkowie ulubionym sportem władz jest piłka ręczna, nie ważne że mierni ale wierni. Za to właśnie dostali w tamtym tygodniu po 5000 złotych stypendia (16 zawodników) a 4000 złotych 3 zawodników Podkreślę - miesięczne! Tak wygląda w Piotrkowie rozwój dyscyplin sportu i wspieranie tych co chcą się rozwijać i coś osiągnąć.
Tak doradzał Chojniakowi , Chamczyk , że teraz nie ma piłki w
w Piotrkowie.
Na futbol kończy się czas bo jeśli sztucznie ładowane są pieniądze na wyrost a większość ludzi pracuje za najniższą krajową a pseudo piłkarzyki za swoją nieudolność dostają mega kasę to nikt już ich nie chce oglądać
A na mediatekę za 50 baniek to są pieniądze?
A po co nam futbol??? Pora na Piotrków turystyczno-mediatekowym :))) W ta stronę trzeba patrzeć no bo co elektryka może interesować piłka????
1 poziom- ekstraklasa- Legia
2 poziom- 1 liga-Miedź
3 poziom- 2 liga-ŁKS
4 poziom- 3 liga-Widzew
5 poziom- 4 liga-Opoczno
6 poziom- okręgówka-Polonia
7 poziom- A klasa- Skalnik
8 poziom- B klasa- Concordia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!