Niech ten człowiek zniknie z tego miasta. Zamiast skoncentrować się na ściągnięciu inwestorów do miasta, zatrzymaniu młodych ludzi w mieście Krzysiu forsuje swoje oderwane od rzeczywistości pomysły.
Byle do jesieni. Może do wyborów ten inteligent nie zdąży jeszcze bardziej uprzykrzyc życia mieszkańcom.
Pytanie.. Ile trzeba było zjeść śniegu by popierać i głosować na PiS
Bardzo dobry pomysł i za jakiś czas 90% mieszkańców będą emeryci xD
Jeżeli zostanie przegłosowana i podpisana ta uchwała to będzie to uważam ,że p. Chojniak nie będzie już władał Piotrkowem w następnej kadencji .
W tym Państwie żyje się coraz gorzej. Klerykalne Państwo z samymi zakazami. Wolałbym aby Pan Chojniak nie ograniczał mi życia. Nie wybieram polityków aby mnie ograniczali!!!!!
"Mety" i "babki"zaczną uruchamiać . Kolejny durny pomysł. Biznes dla szarej strefy. Wraca to co kiedyś już było. Gdzie my są!?
Mam pytanie czy jak takowy zakaz wejdzie w życie czy będzie obowiązywał też w pubach, restauracjach i dyskotekach?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!