powód jest jeden ich rodzice wyjechali w poszukiwaniu pracy i juz tu pewnie nie wrócą więc nie ma co ich doliczać do statystyk
a potem sprowadzają się do Piotrkowa. Choć z drugiej strony brzmi to tak jakby młode matki wyjeżdżały na czas porodu poza miasto i rodziły nie wiadomo gdzie.
Na koniec 2004 roku urodzilam Krzysia ale uwierzcie,ze co drugie lozkie to z mamusia lezal Kubus i Julka. Nie wiem czemu ale nie znosze tych imion...Przepraszam jesli kogos urazilam ale to moje zdanie...Do tego dochodza Nikole i reszta to juz w ogole tragedia!!!!
Ja też w tym czasie synka urodziłam ma na imie Szymon ale na nikim się nie sugerowalam ani nie myślalam otym że są akurat takie popularne akurat w tym czasie imiona poprostu takie mi się podobalo i takie nadałam nie wiem po co te sugestie
Niekoniecznie nie wiadomo gdzie tylko część matek rodzi w łódzkich szpitalach chociazby w Matce Polce
a potem sprowadzają się do Piotrkowa.
Bo w Piotrkowie takie luksusy, że wszyscy walą do nas. Nie wiedziałam, że w Piotrkowie tak dobrze/
A ja w styczniu 2012 urodziłam Martusię :) Nie ma tego imienia w piętnastce najpopularniejszych imion i się cieszę, bo przynajmniej jak córcia pójdzie do przedszkola lub do szkoły to nie okaże się, że co druga dziewczynka w klasie będzie miała tak samo na imię jak moja córcia :)
Może na cześć naszego prezia miasta?
wydaje mi się ,że prezio wtedy jeszcze za belfra robił,ale moge się mylić.
Mylisz się: http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Chojniak
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!