No właśnie, o tym by tez należy wspomnieć. Któremu? Temu odwołanemu przez szanownego prezydenta?
nagroda została przyznana za odkrycie talentu nowej pani dyrektor . brawo dla ministerstwa , reakcja natychmiastowa
Nie tylko MOK wyszukuje talenty. Np. w Szkole Podstawowej nr 3 co roku pierwszego dnia wiosny organizuje się imprezę pt. Konkurs Talentów - Ja też potrafię.
http://www.sp.zsg1.eu/?page_id=1148&album=7&gallery=278
Może inne szkoły też coś takiego organizują. Jeżeli tak to napiszcie i dajcie jakieś linki.
"Wyciągamy dzieci z bramy" - od samego początku ta nazwa mi się diabelnie nie podobała. Jakoś mi chrzęściła pod zębami. Uwierała pod tyłkiem jak wrzód. Także sama idea akcji nie trafiała do mnie. No bo co to znaczy, że wyciągamy dzieci z bramy? To, że ktoś je do tej bramy wciągnął, prawda? A kto, ooo, to temat na opasłą powieść dokumentalną. Klet wyraziłby dosadniej, kogo mam na końcu języka. Winni odpowiedzą przez Bogiem i Historią. Zresztą, nie tylko za ten ciężki grzech...
Klet kogo miałeś na końcu języka?
Pypeć..?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!