metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
k ~k (Gość)21.07.2013 19:49

Brutalna prawda starsi ludzie sa coraz bardziej podli! Popatrzmy w sklepie , za kierownica auta jak tu tylko na zlosc zrobic ja mam dla nich coraz mniej szacunku przykro mi...

00

Bubel ~Bubel (Gość)21.07.2013 19:59

Starym dziadkom się nudzi, a dzieci im przeszkadzają.

00

zzz ~zzz (Gość)21.07.2013 20:16

miasto emerytow i rencistó. zero kompletnie perspektyw dla młodych. i co sie dziwic ze mlodzi stad masowo wyjezdzaja ??

00

znafca ~znafca (Gość)21.07.2013 20:17

Od dawna wiadomo, że bloki są przyczyną konfliktów i patologi społecznych. Za dużo ludzi, za mało miejsca. W rozwiniętych krajach bloki wyburzają.

00

mama ~mama (Gość)21.07.2013 20:18

pieskom to pozwalaja srac po calym osiedlu lacznie z placami zabaw, a dzieciom w pilke grac nie wolno!

00

martens ~martens (Gość)21.07.2013 20:41

Takie stare pryki i mohery głosują później na Macierewicza,a cała Polska śmieje się z nas.

00

ewi ~ewi (Gość)21.07.2013 20:49

Pietrek zgadzam się z toba to tym dzieciom nic wolno tylko komputer starym moherom jak nie pasi to na Żwirki do DPS

00

PSM ~PSM (Gość)21.07.2013 21:07

Czy to wyjątkowa sytuacja? Czy inne spółdzielnie również stosują takie zakazy?

00

tutaj tutajranga21.07.2013 21:27

Hałasujące dzieci drażnią starszych ludzi z kilku powodów: starszym ludziom zdaje się, że ten hałas jest zbędny, nie jest konieczny, a przecież oni zasługują na spokój i ciszę; hałasują dzieci, młode osobniki, którymi starzy już nigdy nie będą; hałas, śmiech i piski są dowodem radości, a z czego ma się cieszyć rencista z ośmiusetzłotową rentą; rozpasana młodzież niech się weźmie za coś pożytecznego, a nie tylko w piłkę by grała - ja w jego wieku...
Można by to rozwiązać jedynie za pomocą zinstytucjonalizowania. Tylko instytucja jest świętością dla takich osób. Na przykład: Urząd Miasta w porozumieniu z proboszczem miejscowej parafii ustalili, że dzieci mogą hałasować podczas wakacji od godziny 10:00 do 19:30, natomiast w niedziele od godziny 15:00 do 18:00...

00

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)21.07.2013 21:28

Tak właśnie zachowują się ludzie starsi. Liczą się tylko oni. Oni swoje dzieci wychowali więc teraz g.... ich obchodzi co mają robić dzieciaki. Ale jak później siedzą i pójdą piwa na ławkach to zrzędzą jakie to wychowanie. A co mają robić te dzieciaki jak takie a-społeczne jednostki uderzają w nich i BEZCZELNIE dbają tylko o swoje cztery litery. Mi się nie podoba wysiadywanie przez nich na ławkach i ględzenie o tym u jakiego lekarza byli i do jakiego idą. Czy to znaczy, że należy wprowadzić zakaz przesiadywania na ławkach?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat