Mniej bezrobotnych... a miejsca w urzędach obstawione tylko dla swoich ludzi, choćby człowiek wykuł się cały kodeks
(w zależności od wymagań) na pamięć to i tak się nie dostanie jak już wcześniej ktoś sobie zaklepał ciepłą posadkę. Po co w ogóle robione są te konkursy na miejsca urzędnicze? Tylko zawracacie ludziom głowę i marnujecie ich cenny czas.
Nie wiem kto to pisal ale ujmujac to delikatnymi slowami : Piotrkow to bagno , niestety tutaj sie juz nic nie poprawi a bezrobocie nie maleje a raczej w druga strone ; sporo ludzi takze opuscilo Piotrkow wiec moze stad takie " smiale " slowa o mniejszym bezrobociu
Panie w urzedzie nie znają się na swojej pracy,wiem bo przekonałam się na własnej skórze. Każda odpowiada na to samo pytanie zupełnie inaczej. Idę za 2 tygodnie a pani za biurkiem mówi coś innego. Szczęście że nagralam rozmowę i pani zrobiła rybke. Dobrze wam radzę,jedyny sposób żeby nie zrobili z ciebie idiotę.
Chora instytucja na którą trzeba wykładać podatki w dodatku do niczego niepotrzebna
To może UP ujawni statystyki w jakim stopniu przyczynił się do spadku bezrobocia oraz ile osób dostało pracę dzięki UP???
... dlatego bezrobocie spada! I będzie spadać, bo miasto wymiera. Dostaliście już nagrody za zmniejszenie bezrobocia w Piotrkowie?
Jak ma się jedno do drugiego? Bo ja tu dostrzegam pewną sprzeczność.
niech ktoś napiszę po co jest urząd pracy bo pracy to oni nie szukają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!