niech ktoś napiszę po co jest urząd pracy bo pracy to oni nie szukają
Jak ma się jedno do drugiego? Bo ja tu dostrzegam pewną sprzeczność.
... dlatego bezrobocie spada! I będzie spadać, bo miasto wymiera. Dostaliście już nagrody za zmniejszenie bezrobocia w Piotrkowie?
To może UP ujawni statystyki w jakim stopniu przyczynił się do spadku bezrobocia oraz ile osób dostało pracę dzięki UP???
Chora instytucja na którą trzeba wykładać podatki w dodatku do niczego niepotrzebna
Panie w urzedzie nie znają się na swojej pracy,wiem bo przekonałam się na własnej skórze. Każda odpowiada na to samo pytanie zupełnie inaczej. Idę za 2 tygodnie a pani za biurkiem mówi coś innego. Szczęście że nagralam rozmowę i pani zrobiła rybke. Dobrze wam radzę,jedyny sposób żeby nie zrobili z ciebie idiotę.
Nie wiem kto to pisal ale ujmujac to delikatnymi slowami : Piotrkow to bagno , niestety tutaj sie juz nic nie poprawi a bezrobocie nie maleje a raczej w druga strone ; sporo ludzi takze opuscilo Piotrkow wiec moze stad takie " smiale " slowa o mniejszym bezrobociu
Mniej bezrobotnych... a miejsca w urzędach obstawione tylko dla swoich ludzi, choćby człowiek wykuł się cały kodeks
(w zależności od wymagań) na pamięć to i tak się nie dostanie jak już wcześniej ktoś sobie zaklepał ciepłą posadkę. Po co w ogóle robione są te konkursy na miejsca urzędnicze? Tylko zawracacie ludziom głowę i marnujecie ich cenny czas.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!