W Łodzi jest potwierdzony przypadek,ale władza tego nie chce ujawniać !
Pisie rządowe kacyki trąbią jak to są przygotowani na epidemię koronwirusa, a ja dziś zadzwoniłam do piotrkowskiego SANEPIDu z prostym pytaniem o najbliższe oddziały zakaźne. Pani nie potrafiła mi pewnie i zdecydowanie wyrecytować tych placówek, dopiero po dłuższej konsultacji z jakąś "kierowniczką" poinformowała o niepełnej liście tych placówek i dodatkowo nieaktualnej, ponieważ wymieniła Opoczno, a tam nie ma takiego oddziału za to pominęła Tomaszów Maz. Jakieś pytania o tę rzekomą "pełną gotowość" służb? Strach się bać.
To, że brakuje maseczek to nie problem. Prawdziwym problemem jest brak kultury i to tej elementarnej - łazicie po ulicach i gęb nie zatykacie, tylko rozpleniacie zarazki na prawo i lewo. Uważam, że za takie coś powinny być dawane mandaty.
Te maseczki to tyle dają co umarłemu kadzidło... Ludzie ogarnijcie się! Żeby zobaczyć wirusa potrzebny jest mikroskop elektronowy a wy uważacie że jakaś śmieszna maseczka go powstrzyma?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!