że gorszego prezydenta od Chojniaka już być nie może ale jednak Ostrowski byłby gorszy.
Każdy wie kim jest pan Artur,żydem.Sam kiedyś się pochwalił na lekcji WOSu na Piomie,dzięki✡✡✡
Po pierwsze święto pracy to nie powinno kojarzone być z lewicą i komuną bo to nie ma z nią nic wspólnego. 1 maj to święto ludzi pracy a obecna władza wszystko depcze łącznie z prawami pracownika.Co PIS ma zamiar obchodzić w ten dzień apel smoleński?
Jest to święto i tak powinno pozostać. JEST HOŁDEM dla tych którzy byli prześladowani i ginęli za WALKĘ O PRAWA DO GODNEJ PRACY I PŁACY Możecie sobie pisać głupoty , dla tych zaczadzonych podaję trochę Historii = https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99to_Pracy
To straszne! A ja już szykowałem szturmówkę z Włodziem Iliczem. I co teraz? Znowu mnie SLD zrobiło w konia.
SLD JUŻ NIE ISTNIEJE.Zamiast wysmętniać się w radio , niech uczy prawdziwej historii Polski .Bo za to mu płacimy.
A jak Pan Szanowny ocenia koalicję radnych SLD z prawicowym (podobno) Krzysztofem Chojniakiem?
Arturku chcesz dużego pochodu to do Moskwy i zabierz towarzyszy z UB I SB .Bo nie długo nie będzie ich stać .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!