jestem za - na ul. Sulejowskiej na postoju Taxi trudno spotkać taksówkę tylko trzeba dzwonić i czekać a to mnie się już nie podoba - to taksówkarz powinien czekać na klienta
a na kogo miałby tam czekać
na pasażera to by na chleb nie zarobił.
Podniesienie limitu dobre a może by tak w drugą stronę zmniejszyć wysokość opłat pobieranych od taksówkarzy...
W Piotrkowie zawsze byłem potraktowany uczciwie, ale w innych miastach, np. w Krakowie, skorzystanie z taksówki niekorporacyjnej, nie na telefon, grozi dokładnym wyczyszczeniem portfela przez złodzieja mieniącego się taksówkarzem. Takie obiter dictum, bo w Piotrkowie to chyba dobrzy ludzie są.
Federacja to federacja!!! Jeżeli tak już chcą limitów itd,,,niech też coś dadzą od siebie.A choćby pomalować wszystkie taksówki na żółto,,,,Nowy Jork bySmy mieli::)))))))))
bo zle stoisz jak na dzieci polskich by poszedl to tam zawsze jakas stoi
a może by przyjąć do Urzędu Miejskiego ze stu bezrobotnych.Pracujący urzędnicy mogliby się podzielić swoimi poborami z bliznimi
Lepiej niech taksowkarze mniej biora to bedzie wiecej osob korzytsac...
Ale to już nie taksówka a przewóz osób na które wielu się nacina :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!