To co sie dzieje z tym szpitalem, jego załogą , lekarzami to jest jakaś farsa!! Ta placówka nigdy nie miałą szczęścia do dyrektorów, którzy mieliby pomysł na rozwój i bilansowanie się chociaż w jakimś małym stopniu. To co zrobiła dyr jest rzecza niedopuszczalną, ale rozumiem ze zrobiła to w porozumieniu lub na polecenie szefostwa, a szczególnie tego jednego z tylnego siedzenia. Od zawsze mowiła, że lekarzy na porodówce i gin jest za duzo to samo położnych, ale czy ktos chcoiaż przez chwil ę wspomniał, że oddziałowa połozniczego, została najlpeszą położną w łódzkiem?!?!?!?!?! Czy asystent prasowy nie wiedział o tym. To samo z lekarzami z neonatologii. W takim wypizdówku jest najlepsza połozna i najlepszy neonatolog pediatra!!!!!!!
Pamiętajcie o tym kiedy wpadniecie na kolejny genialny i przede wszystkim " ekonomiczny" pomysł!!!!
Zastanawiam się czy przy tych wszelkich przenosnach i innych hecach nie doszło do naruszenia dyscypliny finansówów publicznych , szczególnie w zakresie kupna samochodu, o którym tu wiele razy wspominanno
A ja się pytam co dalej z przychodniami i opieką nocną podległymi pod szpital. Co dalej z oddziałem wewnętrznym (kardiologicznym)?
Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi. Pieniądze. Ktoś musi płacić za leczenie ludzi a widocznie w Nfz brakuje kasy i przerzuca to na szpitale, a szpitale na swoich właścicieli, a tym zapewne już kasy brakło i muszą coś z tym zrobić, więc robią. Przecież jakby szpitalom dobrze płacono za leczenie to by każdy chciał mieć szpital a tak to kazdynucieka i broni się przed szpitalami. Patrz nasze miasto Piotrków, władze miasta bronią się rękoma i nogami.
To nie Bartkowska, nie Wojtysiak czy Cubała robią reformę szpitala bo to pionki Janusza Tamili.
Pytanie: co z hasłem wyborczym PSL " Poprawa dostępności do służby zdrowia", kiedy potrafią tylko zlikwidować służbę zdrowia a przykładem jest szpital przy ul. Roosevelta. Radni PIS pozorują troskę i przyklepuje poczynania Starostwa. G...... obchodzą Ich pacjenci a zwłaszcza pracownicy.
Apel do pracowników szpitala - weźcie sprawy w swoje ręce i rzucie z zdrowego organizmu szpitala szarańczę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!