Od samego początku mówili że będzie nadal, a ze teraz niektórzy do sejmu kandydują to wymyślają problemy żeby później wspaniałomyslnie je rozwiązać
A kto będzie przyjmował pacjentki ??? umowa na izbę przyjęć z nfz wygasa z końcem września???(po za tym izba jest pod banderą PCMD a nie SSW) skoro to będą oddziały Samodzielnego szpitala wojewódzkiego to oni muszą przyjmować pacjentów ??? Ciekawi mnie kwestia tego typu kto to będzie robił i gdzie??? skąd personel??? Może pacjentki najpierw będą musiały iść na SOR a później transportem medycznym na oddział??? A może bezpośrednio na oddziałach szpitalnych. Jest tyle niewiadomych a zero konkretnych odpowiedzi. Czy lekarze wraz z położnymi wyrazili chęć pracy w SSW??? to tyczy się także reszty personelu?? Personel PCMD nie wie na czym stoi.
A pan ziemba dobry, wszystko było ustalone jak widać a on zamieszanie robi ile to nie załatwił
Będzie, nie będzie. Będzie, nie będzie - Bonanzaaaa... Po co stresować te przyszłe mamy? Wszędzie bałagan. Troska o obywateli, to utopia. To jest wojna o głosy.
Mi to śmierdzi kampanią wyborczą wszyscy robią konferencje prasowe niby w obłudnej trosce a merytorycznie jest hak miało być
Czyli już w marcu sprawy były obgadane a teraz to robienie szumu bo kampania wyborcza
Czyli gdy przyjdę w listopadzie rodzić, obsłuży mnie na Izbie przyjęć pracownik PCMD a na oddziale już z wojewódzkiego? Śmieszne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!