Zdecydowanie, tylko będzie mówił męskim głosem IVO. Jedynym słusznym głosem w tym mieście. :-)
chcesz pokoju szykuj się do wojny - ale tymi krzykaczkami to wojny nie wygracie żadnej, ja mam coś lepszego wzmacniacz Technicsa i jak coś to mnie nie zagłuszycie!!!
A nowo mianowana syrenka w magistracie by nie wystarczyła?
I kosztuje więcej jak te dwie elektroniczne!
A, czy te komunikaty wygłaszać będzie syrenka od panującego nam cysorza?
Nie IVO tylko Krzysio Ch. myślcie dlaczego jedna syrena kosztuje 30 tys? 20 tys. kosztuje użyczenie głosu i nagranie komunikatów przez Krzysia :) 10 tyś. kosztuje sama syrena. Montaż gratis.
ciekawie czy 10 bedzie tak samo hucznie swietowany co i 2 kwietnia na lodzkiej.
i czy padna strzaly xD
Na Łódzkiej było tylko porozrzucanych kilka butelek po piwie. A co do nowych syren to nawet nie pierdnęły czy beknęły. Chyba, że ja nie słyszałem a ktoś inny słyszał. Może po prostu się już zepsuły.
Ja z Palikotem grilujemy. Mamy beczkę piwka i skrzynkę wódki. Zapraszamy Twórców "Listu Otwartego" w obronie hauhała Tajsona. Mile widziane towarzystwo dzierlatek:)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!