A na osiedlu Wyzwolenia okolice "Kurzych Łap" dalej robią sobie co chcą ?!?!?! co na to rajcowie?
Przecież to wyrzucanie kasy w błoto.
Nie ma Policjantów do służby, braki kadrowe.
To znaczy Policjanci będą patrolowali ulice po godzinach swojej pracy?
A tak strajkowali???
Ul. Kwiatowa zapraszam i sklepy na Białej tam jest dopiero patologia. Proszę tj wzmocnić patrole. Ja tutaj mieszkam przeszło 40lat i takiej patologii jak jest teraz to nie było.
Ja potrafię zrozumieć wiele rzeczy tylko proszę mi wytłumaczyć do czego w Piotrkowie jest Straż Miejska, jeśli miasto płaci policji za dodatkowe patrole. Moim zdaniem należy zlikwidować tą całą Straż Miejską, która do niczego jest niepotrzebna a przepraszam oni tylko potrafią wypisywać mandaty za parkowanie i osobą, które handlują w niedozwolonych miejscach, a wydane na nią pieniądze przeznaczyć na Policję.
Jakie dodatkowe patrole skoro w kadrach takie braki że tych normatywnych nie ma. Te patrole to jakaś pomyłka. Wszędzie żule, śmieci i łobuzerka. No ale mamy prohibicje. A właśnie. To jest kolejny wałek władz. Zdjęto patrole bo prohibicje a teraz wszystko wróci do normy tylko za astra kasę. Dobry wałek
Zapraszam na powiatów 3 sklepy przy ulicy jeden przy przeczkolu a wutka na litry tam lata pod auta wpadają
Sulejowska okolice sklepu przy tbs-ach,patole jak chlały tak chleją,teraz mają ochronkę w postaci ogrodzonego terenu
Cała patologia ze Starego miasta przeniosła się na wyzwolenia, na trzeciego maja w nocy tez lepiej uważać. Nie dziwię się ze w policji mają braki w kadrach bo wynagrodzenie pewnie też nie adekwatne do zagrożenia więc nie ma się co dziwić....
Patologia jest wszędzie na każdym osiedlu.Jest i będzie policja nic z tym nie zrobi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!