Szczerze mówią jestem osłabiony...Gletkierowa sportowiec roku swego czasu wybierany cały nakład gazet dla kuponów aby oddać na nią głos, te zawody na które jeżdżą to jest masakra Tomasz Z. (nic nie mający wspólnego ze sportami walki) zajmuje 3 miejsce w mistrzostwach świata. Ludzie miejcie dla mnie litość i nie róbcie ze sportu komedii.
Chodzenie na siłownię dla zdrowia-tak, zdrowe odżywianie itd. Ale kulturystyka na wyższym poziomie to oszustwo, w którym główną rolę odgrywają sterydy i taka jest prawda. Kulturyści to kaleki, którzy obciążają serce do granic możliwości i często gęsto kończy się to tragicznie. Odnośnie tych sportowców promowanych w artykule znam co najmniej kilkanaście osób ćwiczących na wiele wyższym poziomie sport, którzy nie robią tego na pokaz.
Ludzie kochani, nie dogodzi się wszystkim... Dlaczego wszędzie tylko krytyka, narzekanie itp. Skład super, gratuluję, trzymam za Was kciuki!
Kulturystyka to żaden sport i większość ludzi się z tym zgodzi. Łukasz to jaki sportowiec? Bierki, szachy czy balet?
Projekt spoko, ale oprócz Rafała, to z nich sportowcy, jak ze mnie baletnica!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!