ludzie wszedlem na straz miejska sprawdzic trzezwosc po orkiestrze i pan w okienku mi powiedzial ze pierwszy moj wyjazd to za 3 dni a ja wypilem tylko 2 piwa LUDZIE TRZEBA TO ROZWIAZAC TYLKO NASZA KASA NA TO COS IDZIE
Straż Miejska co to jest banda NIEUDACZNIKÓW co do policji się nie dostała ot tyle w temacie
Jeju jeju, no wszyscy wiedzą i wszyscy mówią, że straż miejska jest kompletnie w Piotrkowie niepotrzebna, ale co z tego? Nikt nic nie zrobi, żeby to zlikwidować, zmienić. Może po wyborach, może przy nowej (oby) władzy.
Widziałem strażnika miejskiego (prywatnie: alkoholika) jak kilkadziesiąt metrów od swojego miejsca zamieszkania, przy ul. Łódzkiej legitymował chłopaka, który niósł jakąś butelkę.
Straż miejska do likwidacji!! wyrzucone pieniądze w błoto!komentarze sa usuwane ponieważ ten portal to pro chojniakowska koalicja tak jak straż miejska
Straż niech będzie, komendantów do likwidacji. Nawet na sesje rady nie chodzą, nie interesuje ich inicjatywa wymagana na tym stanowisku, siedzą cichutko i pieniądze biorą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!