jestem stanowczo za likwidacją Straży Miejskiej, wielcy supermeni od krawę...w
zdecydowanie zlikfidowac, sa to ludzie ktorzynie nadaja sie do innej a pracy, a wiec strazy miejskiej moga pracowac. Zlikfidowac a pieniadze przekazac policji
Janusz Dzięcioł, przez 16 lat strażnik miejski w Świeciu, potem gwiazdor reality show "Big Brother", a obecnie poseł PO, robi w swe dawne gniazdo: "Straż Miejską w obecnej formule trzeba zlikwidować. Po 23 latach po prostu się zużyła." Ale spokojnie: Piotrkowa ani Bełchatowa problem ten nie dotyczy, gdyż na naszych ziemiach działają Straże… Mandatowe.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1732695,bez-sciemniania-reality-show-czyli-komedia-omylek,id,t.html
I tak zrobię .Czyli większość była za " zlikwidowaniem "
Nikt normalny już się w kwestii zasadności istnienia straży miejskiej tutaj nie wypowie. Drugi raz usunięto wszystkie komentarze. Proponuję olać ankiety i dziwne pytania tego portalu. Niech sobie idą do pana Hofmana i spytają, czy straż miejska jest potrzebna. Na pewno udzieli im jedynie słusznej miarodajnej odpowiedzi. Ja na ten temat NIE MAM ŻADNEGO ZDANIA. Podobnie zresztą jak na KAŻDY INNY TEMAT.
A co tu tak pusto .Nikt się nie wypowie ? A może by tak głosowanie przeprowadzić wśród mieszańców ? Oni chyba najlepiej wiedzą czy Straż Miejska im pomogła kiedyś . Ja mam przykre wspomnienie z nimi i nie chodzi o mandat za własną głupotę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!