metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
goku ~goku (Gość)04.09.2013 14:40

Własnie na takich domysłach opiera się twoja logika...nie dziwie się, że dochodzisz do takich wniosków ponieważ sucha teoria i powiedzmy pseudo fakty zasłyszane w mediach sprowadzają ludzi o bardzo średnim zasobie intelektualnym do wniosków, które ewentualnie można by zachować dla siebie lub spisać na papierze i podetrzeć sobie tyłek. Jeśli chcesz wypowiadać się na tematy, które w żaden sposób Cie nie dotyczą i nie znasz ani genezy problemu ani szczegółów go dotyczących mam prośbę jak wcześniej. Jestem z Piotrkowa ale mieszkałem w Mierzynie parę lat. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku.

00

Lesina23 Lesina23ranga04.09.2013 21:01

Wiedziałem że twoje korzenie są z mierzyna i wpoili ci tą ich wielką mentalność ale zgubiłeś wątek problemu jaki jest w poście bo problemem nie jest jak to mówisz moja inteligencja i chciałbym ci przypomnieć głuptoku że to ty mnie zaatakowałeś, bo nei potrafiłeś odp na prosty argument że własność prywatna jest moja i tylko buraki ze wsi mogły wpaść na pomysł furtki i skakania po czyjejś działce:d Ale skoro ja jestem głupi jak to stwierdziłeś to kim ty jesteś skoro stwierdzasz że nie ma własności prywatnej tylko wspólna. A problem znam i to dobrze z Urzędu. Ta pani ma sprawy z każdym w tej wiosce ale ta pani zna swoje prawa:D:D i wkurza wszystkich a żeby nie obrazić inteligentnych ludzi z wiosek powiem że mieszkańcy Mierzyna potrafią tylko urzyć siły bo inteligencji im brakuje ponieważ nie znają prawa. A że jesteś z tamtąd to ci współczuje i rozumiem że musiałeś uciec do PT i chciałeś się odłączyć od swoich korzeni, ale jak brzmi mądre powiedzenie Wyjdziesz ze wsi wieś z ciebie nigdy :P POZDRO

10

goku ~goku (Gość)04.09.2013 22:32

ja jednak twierdze że tepaków i ciemniaków jest taka samai ilość na wsi jak i w mieście jestes tego najlepszym przykładem i sweź obie wytatułów na czole swoją najmądrzejszą prawniczą senstencje WŁASNOŚC JEST MOJA!!! hahahaha a potem walnij sie w ten pusty łeb i przemyśl sobie kwestie tego że sytuacje opisywane i rzeczywistoś to dwie różne rzeczy i, że nie ma ludzi gorszych i lepszych...w tym przypdku bardzo ważny jest brak chęci dogadania ale co ja Ci bede pisał przecież w swoim małym śwecie jesteśnajmądrzejszy i nie bede Cie wyprowadzał z błedu bo to może skutkowac szokiem i urazmi psychicznymi, których i tak masz niemało...POZDRO

01

yyy ~yyy (Gość)05.09.2013 21:36

Wreszcie w tej sprawie nastąpił rozejm .PRAWDOPODOBNIE ZAWIESZONO BOISKO!!!.

00

goku ~goku (Gość)06.09.2013 10:48

hmmm no to świetny rozejm...

00

ooo ~ooo (Gość)07.09.2013 20:18

Powyższe zdjęcie nr. 2 przedstawia zawodników rezerwowych czwartej ligi, LKS Mierzyn...

00

Lesina23 Lesina23ranga13.09.2013 12:55

"ooo" napisał(a):
Powyższe zdjęcie nr. 2 przedstawia zawodników rezerwowych czwartej ligi, LKS Mierzyn...

Chyba elitę intelektualną tej metropolii :d

00

goku ~goku (Gość)16.09.2013 14:16

Chciałbym zobaczyć wasze japy hahahahaha trauma do końca życia murowana pfffff

00

gość ~gość (Gość)17.09.2013 20:53

ciekawe czy ktokolwiek z was mądrale pozwoliłby niszczyć co kolwiek co należy do was.....udupy kto by pozwoliłwejść obcemu do domu i po nim szarżować !!!myślę że wiem co byście zrobili, nikt nie jest wrogiem piłki tylko tych buraków mierzyńskich

00

Lesina23 Lesina23ranga18.09.2013 17:29

"gosc" napisał(a):
ciekawe czy ktokolwiek z was mądrale pozwoliłby niszczyć co kolwiek co należy do was.....udupy kto by pozwoliłwejść obcemu do domu i po nim szarżować !!!myślę że wiem co byście zrobili, nikt nie jest wrogiem piłki tylko tych buraków mierzyńskich

Masz racje i się zgadzam ale zaraz "goku" ci pociśnie od de*ili itp bo jest z mierzyna i lubi jak mu chodzą po podwórku :d i obraża wszsytkich co mają inne zdanie. Czyli wychowanie w Mierzynie:d

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat