metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)przedwczoraj, 12:50

Gosia jako ekspert na temat hejtu. Lepszego eksperta nie można znaleźć w Piotrkowie xDDD

162

Wulkanizator ~Wulkanizator (Gość)przedwczoraj, 14:27

Ja lubię hejt na mój temat

16

Goldman ~Goldman (Gość)przedwczoraj, 14:21

Idealnym profilem do poruszenia tematu byłby ten obrzydliwy paszkwil Sok z Buraka za to co tam wrzucają to należy się delegalizacja tam sluzby powinny zrobić trzęsienie ziemi.

91

no tak ~no tak (Gość)przedwczoraj, 12:55

Najlepiej zamknąć Polakom usta, a rządzący niech wprowadzają demokrację walczącą. Wszystkie media niech obowiązkowo chwalą rządzących na wszystkich poziomach władzy. Tak już było w Polsce. Czy TEGO chcemy.

85

Ja ~Ja (Gość)przedwczoraj, 13:36

Może najpierw przestańcie blokować komentarze dotyczące ukraincow ich wojenki i utrzymywania przez Polaków

84

fffffffffffff ~fffffffffffff (Gość)przedwczoraj, 12:50

W wojsku nazywało się to FALĄ.
Na studiach FUKSÓWKA.
Wszystko jest winą rodziców. Wożą te dzieci samochodami od najmłodszych lat. Obchodzą się jak z jajkami. Nie wypuszczają do różnych środowisk i zmiennych zachowań. Później osoby mają problemy z socjalizacją. Jedni zachowują się agresywnie, inni tej agresji ulegają w samotności. Polecam prócz szkoły zainteresować młodych np. kursem tańca i szkółką walki - boks, aikido, judo. Wtedy ich znajomości będą prawdziwe, szersze i wymienne w czasie. Nie będą tonęli w szkolnej szarzyźnie jednych ludzi. będą mieli odskocznię.

32

dzikun ~dzikun (Gość)przedwczoraj, 12:35

/Poczucie anonimowości w internecie nasila takie zachowania. Niektórzy internauci stosują pewnego rodzaju podwójne standardy, w sieci pozwalają sobie na zupełnie inne zachowania niż w bezpośrednich kontaktach. a co wtedy gdy hejt wymyka się spod kontroli?/
Każdy komputer ma wbudowany taki magiczny pstryczek-elektryczek, wystarczy go wcisnąć i hejt znika. A tak w ogóle to najbezpieczniej jest nie mieć profili na jakichś mendiach społecznościach, bo ukuto powiedzenie (nieprawdziwe zresztą) że jak w nich nie uczestniczysz to nie żyjesz i to guzik prawda. Ja uważam że aby życie było bardziej komfortowe należy właśnie odciąć się od nich.

41

EPIkurejczyk EPIkurejczykrangaprzedwczoraj, 11:59

Posadzą w końcu kogoś z tego Chrobrego???

113

Listonosz ~Listonosz (Gość)przedwczoraj, 12:08

Co my wśród dzieci szukamy jak dorośli nie dają przykładu.zobaczcie naczelnik poczty mlody ze 40 lat może a oskarżony o mobbing i wyleciał z naczelnika fakt że jeszcze za nadużycie wyludzNie kasy z kilometrówki ale mobbing

12

Mishelin ~Mishelin (Gość)przedwczoraj, 11:56

Jeśli zanika poczucie szacunku do drugiego człowieka to w kolei rzeczy jest obrażanie. Od kilku lat tendencja do takich zachowań jest wzrostowa(z punktu widzenia obywatela) po kierowcach widać najbardziej.Pozdrawiam

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat