Zadzwoniłam dziś z prośbą o pomoc, telefon odebrała kobieta i na wstępie usłyszałam ,,Jakim prawem pani tu dzwoni!!!" zaskoczona taką reakcją zaczęłam się tłumaczyć że numer znalazłam w internecie. Jednak na nic moje starania ,,szanowna pani" nie pozostawiła na mnie suchej nitki nie pozwoliła mi dojść do słowa pod koniec jej wrzasków doszło do mnie że z równowagi wyprowadził ją fakt że psiak w którego sprawie dzwoniłam znajdował się w miejscowości sąsiadującej a nie w Piotrkowie a ja dzwoniłam tylko z prośbą o poradę. Oczywiście nie uzyskałam porady, najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że ludzie tego pokroju pracują z żywymi istotami...Gratuluję wyboru pracowników.
Za uczciwą prace się wziąć a nie tylko pasożytować na zdrowym organiźmie podatnika,banda nierobów!
do Perez93 kogo masz na myśli mówiąc banda nierobów?Chyba sam nic nie robisz,byłeś kiedyś w schronisku?Wiesz jak tam wygląda praca i opieka nad zwierzętami, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
do Perez 93 kogo masz na myśli mówiąc banda nierobów? Chyba sam nic nie robisz, wiesz jak wygląda praca w schronisku?jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
To podatnicy powinni dostać medal a nie cysorz z Łódzkiej,chyba ,że dał od siebie,w co nie wierze!
następna nawiedzona uczepiła się, jak ci się nie podoba to nie pisz komentarzy , ta co lubi zwierzęta się wypowiada, mówię o tobie dotchła pani wózku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!