metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.04.2013 22:23

"tutaj" napisał(a):
To chyba na tym forum ktoś się skarżył, ze toaleta przy jakimś markecie kosztuje 2 złote. Dobra dusza poradziła, żeby kupił batonik za złotówkę i wszedł na paragon...

To chyba chodziło raczej o parking przy Intermarche, który w soboty i niedzielę jest płatny 5 zł. Opłata nie dotyczy klientów sklepu, którzy muszą coś kupić, a paragon za zakupy zwalnia z opłaty za parking.

00

tutaj tutajranga07.04.2013 18:19

Idea sama w sobie mi się podoba, chociaż chciałabym była uczestniczyć w "inauguracji".
Marzy mi się ciąg toalet, gdzie cierpiący z nadmiaru substancji ciekłych i stałych w sobie, mogłyby coś zainaugurować.
To chyba na tym forum ktoś się skarżył, ze toaleta przy jakimś markecie kosztuje 2 złote. Dobra dusza poradziła, żeby kupił batonik za złotówkę i wszedł na paragon...

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)07.04.2013 18:06

Cytuję:
Widząc, że taka potrzeba jest, MCK zgłosiło się do ogólnopolskiego programu Znajdzprzewijak.pl, który służy możliwości zorganizowania wolnego czasu dla wszystkich rodziców z małymi dziećmi. Powstanie mapa tzw. trasy przewijakowej, na której rodzic planujący dłuższy spacer z dzieckiem czy spędzanie czasu na powietrzu będzie mógł swobodnie przewinąć czy nakarmić dziecko w miejscach do tego wyznaczonych - dodaje zastępca dyrektora MCK.

Ło boziu... :)))
Znajdzprzewijak.pl ... mapa trasy przewijakowej...
...nie ogarniam tego postępu.
Mam nadzieję, że ta mapa zostanie od razu wprowadzona do wszystkich GPS-ów, co by się ludzie z posranymi dziećmi bez sensu nie błąkali... :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat