Patrząc na to niemieckie cacko na lawecie ręce opadają jakie teraz buble produkują i gdzie ta niemiecka solidność i jakość z lat 80-tych. Teraz tak wszystko się produkuje byle sprzedać i kasę wziąć
Uwielbiam stłuczki, kolizje i najbardziej wypadkidrogowe na tym odcinku Piotrków - Sulejów... I to stanie w korkach i narzekanie kierujących... Zawsze z ciekawiscią śledzę wiadomości na temat tych wypadkow, czekam już z niecierpliwoscią na kolejną poważną krajsę! Nie chcę żeby ta droga była poszerzana czy modernizowana! Może być jeszcze bardziej zwężona i zatłoczona! Buuuaahhhaa ha ha.....
Stałem może piąty od miejsca wypadku jadąc od sulejowa i kiedy próbowałem zawrócić żeby jechać przez Kałek mało nie potrąciłem idioty który tak był spragniony widoku wypadku z bliska że wyskoczył mi prosto pod maskę biegnąc środkiem ulicy, drugi równie inteligentny gwałtownie ominął dwa samochody żeby zaparkować prawie naprzeciwko zdarzenia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!