metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)10.09.2020 09:23

... odbicie... chyba czkawką ... bo to wszystko co się dzieje to wszystkim odbije się wkrótce czkawką... a po niej słychać będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów ...

110

x ~x (Gość)10.09.2020 09:14

Ale jakim cudem jak slychac tylko o zwolnieniach i upadlosciach ? Chyba ze oglosza to w TVP

81

gość ~gość (Gość)10.09.2020 11:35

Jakby nie zaradność, przedsiębiorczość Polaków to rządowe tarcze niewiele by dały.
Za czasów wprowadzenia obostrzeń gdzie na zachodzie ludzie rzeczywiście siedzieli w domach i gospodarka leżała to w Polsce większość znajomych pracowała, remontowała, przebranżawiała się i jakoś to wszystko ciągła do przodu. No może bez paru medek z bombelkami, które wykorzystają każdą okazję aby nie trudzić się pracą, urzędników (ale oni i tak nic nie produkują) oraz górników, którzy pierwsi do brania wypłaty bez nakładu pracy a później płacz, że nie opłaca się wydobywać węgla i kopalnie im zamkną.
Tak czy inaczej gospodarka daje radę ponieważ większość, mimo trudności jakie zaserwowali nam żymianie pracowała.

30

przepraszam ~przepraszam (Gość)10.09.2020 17:06

A ja głupi myślałem jak przeczytałem o odbiciu, że chodzi o niestrawność.

10

gość ~gość (Gość)11.09.2020 04:11

Gdyby nie kasa z UE to byłoby jeszcze gorzej!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat