... odbicie... chyba czkawką ... bo to wszystko co się dzieje to wszystkim odbije się wkrótce czkawką... a po niej słychać będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów ...
Ale jakim cudem jak slychac tylko o zwolnieniach i upadlosciach ? Chyba ze oglosza to w TVP
Jakby nie zaradność, przedsiębiorczość Polaków to rządowe tarcze niewiele by dały.
Za czasów wprowadzenia obostrzeń gdzie na zachodzie ludzie rzeczywiście siedzieli w domach i gospodarka leżała to w Polsce większość znajomych pracowała, remontowała, przebranżawiała się i jakoś to wszystko ciągła do przodu. No może bez paru medek z bombelkami, które wykorzystają każdą okazję aby nie trudzić się pracą, urzędników (ale oni i tak nic nie produkują) oraz górników, którzy pierwsi do brania wypłaty bez nakładu pracy a później płacz, że nie opłaca się wydobywać węgla i kopalnie im zamkną.
Tak czy inaczej gospodarka daje radę ponieważ większość, mimo trudności jakie zaserwowali nam żymianie pracowała.
A ja głupi myślałem jak przeczytałem o odbiciu, że chodzi o niestrawność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!