A wiadukt miał budować Kukulski TAK MÓWIŁ W KAMPANI widać że bedzie znów startował
propozycja przekazania działki na pewno była - jeszcze przed powstaniem posterunku w Rozprzy wójt Gorzkowic złożył taką deklarację - i co ......
Byłem u p.posła w lokalu .Żadnej sprawy nie załatwiłem,Nawet umówiłem się z p.Lorkiem i mnie miał w.......,chociaż się umówił na spotkanie nie przyszedł?
Powinno się już karać za opowiadanie bredni !!! Mistrzowie świata w opowiadaniu bajek. Trzeba być ciężkim przypadkiem klinicznym żeby w cokolwiek wam uwierzyć. Wstydu nie macie za grosz.
Luster w domu pewnie też nie.
Będą filmy, ale jakie? Którz to wie. Miś Uszatek był przynajmniej oryginalny. Takie pierdoły wygadują, że szkoda słów. S12 będzie, ale w 2045 czy tam jakimś 2068.
Gdzie są Boleszewiki - Paweł Kukiz w "Onet Opinie": PiS jest mentalnie partią bolszewicką -https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/pawel-kukiz-w-onet-opinie-pis-jest-mentalnie-partia-bolszewicka/lbhehq3
Ludzie. To chodzi o budynek dla policji. Aktualnie policja, urząd gminy są w dzierzawionych budynkach. Chora sytuacja. W każdej chwili mogą nie mieć lokalu. Przecież gmina ma tyle działek. Tyle możliwości zbudowania swojego budynku. Takie instytucje jak urząd czy policja powinny mieć zapewnione własnościowe lokale, odpowiednio wyposażone. Jak wyposażony jest nasz komisariat? Śmiech na sali.
Jak Gorzkowice mają obecnie komisariat to posterunek bedzie na pewno milowym krokiem. Wstecz. Swoją drogą ciekawe od kiedy poseł ma wplyw na rozmieszczenie policji w terenie. Przecież może być komisariat w kazdej gminie, ale trzeba pamiętać ze do komisariatu zdaje sie musi być 25 etatów. Skad je wziąć, skoro policja ma pełno wakatow ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!