Co wam się znowu nie podoba zawsze jakieś ale wy najlepiej rządzicie i to widać zero waszej pracy
Wysłuchałem wypowiedzi Czarzastego. Najbardziej podobała mi jego odpowiedź na stwierdzenie prowadzącego ,że inne państwa też sobie nie bardzo radzą w walce z koronką. Odpowiedział jasno i przejrzyście że g...o go obchodzą inne państwa. Ma racje. Jeśli rządzący Polską w innych dziedzinach /budżet UE/ prowadzą swoją politykę to nie należy podpierać się przykładem /negatywnym/ innych państw.
pzpr ,,,w czystej postaci , oszustwa ,kłamstwa wyprowadzanie ludzi na ulię w czasie zarazy ,,,,to właśnie PZPR =czażasty
Jak on to robi, raz jest Czarzastym raz Lempart?
Kurde dwa rodzaje płci w jednym ciele.
To dopiero twór niebinarny.
Proszę mi wytłumaczyć jakim prawem PZPRowiez umoralnia nas po 1989 roku???To jest kpina oni powinni być pozbawieni możliwości pełnienia funkcji publicznych!!!
Czarzasty gledzi ze go nie obchodza inne rzady ale jak nasz wetuje budzet unii to wtedy interesuja go wszystkie rzady tylko nie.nasz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!