czego mam zazdrościć Ogrodnikowi ? chyba tego że takie bzdury opowiada o pozyskiwaniu fundusz unijnych, widać,że nie zna tematu, coś tam wyczytał ale niedokładnie, pozyskiwanie funduszy dla gminy to zupełnie inne procedury niż w ARMiR. Ja tutaj nie jestem żeby bronic któregoś z kandydatów, bo jeden arogancki a drugi by robił to co mu podpowiedzą bo nie ma swojego zdania. Widać że tu siedzą prz...sy p. Ogrodnika i piszą o nim same suprlatywy...Zenuj ące te wypowiedzi kandydata na wójta, niemającego pojęcia o utrzymaniu małych szkół...
Jakże miernoto bardzo mylisz się co do Pani radnej z Gliny. Jest to osoba wykształcona, pracowita i ma ogromne zdolności organizacyjne, prowadzi wykłady na jednej z uczelni. Jeśli znasz się tylko np: na przepisach bhp i najlepiej w ostatnim czasie wychodziło ci ujadanie oraz przechodzenie na stronę PSL i SLD /za obiecana posadę w starostwie/ to masz wielki problem. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz prędzej pękniesz ze złości.
Panie Ogrodnik jak pan już tak bardzo potrzebował poparcia należało wybrać osobę, która coś znaczy w tej gminie czy w województwie oraz posiada nieposzlakowaną opinię. Uważam, że poparcie tej osoby / czyli K.J. / tylko panu zaszkodziło. Dlatego myślę tak jak hejter "??" raczej mają na pana miejsce pracy kogoś innego a pana chcą się pozbyć. Ale nie żal mi pana, trzeba było nie plątać się w politykę, bo jest bezwzględna. A to że nic pan dla PSL-owców nie znaczy było widać na wczorajszych spotkaniach. My też nie chcemy odrzutków.
Porównywanie górali do mieszkańców Woli to ogromne nieporozumienie. Górale stanowią zgraną i szanującą się społeczność. Ciężko pracują aby mieć swój dobytek, nie czekają, aż im manna skapnie z nieba. Dokonują wyboru osób, które mają ich reprezentować biorąc pod uwagę godność, wiarę, pracowitość itp. A wy niektórzy mieszkańcy Woli kogo wybraliście w ostatnich wyborach 16 listopada ? Błagam nie porównujcie się więc do górali.
Drozdek jest infantylnym i aroganckim demagogiem, nie mającym za grosz szacunku do swoich rozmówców.
Wszystkich mających odmienne zdanie, inne poglądy niż on, traktuje z wyższością i lekceważeniem.
Ktos tu poprosił, żeby nie nazywać mieszkańców woli Wolusy. Ale moje pytanie jest takie. Skąd się wzieła ta nazwa. Czy mieszkańcy woli nie dają czasem powodów aby tak ich nazywać? czy się nie wywyzszają? Nie pokazują innym że są lepsi. Szczególnie widac to w szkole między dziećmi. Dawniej wprost nazywali mieszkańców małych miejscowości wieśniakami. Bo oni to wielkie Państwo z bloków. Ja niestety też to osobiscie odczułam. I w szkole i wżyciu dorosłym
Prosze Państwa czy wiecie które drogi na terenie gminy są powiatowe?
Np: ul. Cmentarna w Woli Krzysztoporskiej i dalej do Jezowa droga z Bogdanowa do Woxnik przez Makolice, droga z Kreznej do Gomulina...
Czyli te w najgorszym stanie. Co PSL w powiecie na czele z Panem Ogrodnikiem zrobili w tym temacie? Oceńcie jak wygladaja drogi Gmine , a jak wygladały zanim nastał Drozdek. Czy wiecie że w całej gminie zanim nastał drozdek było 200 lamp oswietlenia ulicznego . Drozdek zrobił dodatkowo 1500... Zachecam do głosowania na Pana Drozdka
Pani K nic dobrego dla Woli nie zrobila wręcz przeciwnie przyczyniła sie do rozpadku orkiestry ktorej Krzysztof Michalak poświecił 10 lat swojego życia zniszczyła życie jego dzieciom pozbawiajac ich godnej rety nie uznając wypadku w pracy. Co ona sobą reprezentuje byla zlym dyrektorem a nagle chce byc dobrym wójtem .Nigdy nie szanowała swoich pracowników traktowała gorzej jak śmieci , przychodzila do pracy pod wplywem alkoholu i to ma być ktoś na jakie kolwiek stanowisko w naszej gminie
Daj spokój z ŚP. Krzysiem Michalakiem którego znałem i szanowałem , to nie tutaj i nie w tym czasie powinieneś wypłynąć z tą sprawą, TO CO ROBISZ TO JEST okropne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!